drie dorpen streetrace
Theiner ICT

Op zaterdagavond 25 mei organiseren enkele enthousiaste wielrenners van fietsclub TWC de Kachelders de MTB Streetrace. De organisatie is onder de vlag van Actief Burgerschap. Bij dit sportief gebeuren wordt een relatief kort parcours van ± 2 km afgelegd op mountainbike fietsen. Het parcours gaat over verharde en onverharde paden met daarin een aantal hindernissen. Hierdoor biedt de Streetrace over het gehele parcours uitdaging voor de deelnemers en is heel aantrekkelijk voor het publiek.

Omdat het evenement samen valt met de kermis kunnen kermis bezoekers genieten van dit spektakel. Iedereen die wel eens op een fiets zit en het leuk vindt om eens mee te doen aan zoiets spectaculairs, kan deelnemen. Voor de jeugd een goede gelegenheid om kennis te maken met deze tak van sport.

 • 17:00 – 17:20 jeugd 11 t/m 15 jaar 20 minuten
  17:05 - 17:20 jeugd 6 t/m 10 jaar 15 minuten
  Prijsuitreiking kinderen en jeugd
 • 17:45 – 18:30 45 min. + 1 ronde - Fun klasse (vanaf 16 jaar)
  Prijsuitreiking Funklasse
 • 19:00 - 20:00: 60 min + 1 ronde - Licentiehouders
  Prijsuitreiking Eliterenners

Deelname voor voor de jeugd is gratis of vrije bijdrage voor Stichting ALS, voor de overige deelnemers geld een inschrijfbedrag van, vooraf € 6,- en dag inschrijving €7,50. Dit is excl. een borg van €2,50 voor het stuurbord. De opbrengst gaat naar Stichting ALS

Schrijf je HIER snel in want de voorinschrijvingsvolgorde = startvolgorde.

MTB Streetrace - Heeswijk-Dinther 9 juni 2018

Fiets mee en trap ALS de wereld uit!

De MTB Streetrace in Heeswijk heeft €700,00 op gebracht. Dit mooie bedrag gaat naar stichting “ALS op de weg”. Deze stichting stelt kosteloos tandem racefietsen beschikbaar voor mensen met ALS, zodat zij nog zolang mogelijk kunnen blijven fietsen.

Iedereen bedankt die op een of ander manier als deelnemer of vrijwilliger heeft geholpen.

Stichting ALS

Meer informatie Stichting ALS op weg

Foto's Heeswijk-Dinther

heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-
heeswijk-

MTB Streetrace cup

De organisaties van drie MTB streetraces in Noord-Brabant hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit seizoen samen een klassement met de naam De drie dorpen streetrace.

Help mee! - Vrijwilligers gezocht

Dankzij jou kunnen de mountainbikers hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we geld ophalen voor het goede doel. Meld je aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

De drie dorpen streetrace
Kijk op de contactpagina voor de adressen en contact informatie per evenement.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.