drie dorpen streetrace
Theiner ICT

Inschrijven - als rijder

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de MTB Streetrace cup. Je kunt je je voor één of meerdere evenementen inschrijven. Deelname voor de kinderen en voor de jeugd is gratis, voor de overige deelnemers is het inschrijfgeld €7,50. Borg voor het stuurbordnummer bedraagt € 2,50.

Het inschrijfgeld betaal je per evenement aan de inschrijfbalie.
Als je je voor inschrijf voor het het evenement in Heeswijk-Dinther en het bedrag per bank overmaakt krijg je €1,50 korting en betaal je dus €6,- Het bedrag kun je overmaken o.v.v. je naam + mtb streetracecup naar NL69RABO 0184 321 123 Naam begunstigde : Stichting Actief Burgerschap HD uit Heeswijk-Dinther.

Voorinschrijvingsvolgorde = startvolgorde.

Lees hier de spelregels en de voorwaarden

Heb je een een vraag of opmerking

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer informatie over MTB Streetrace stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op dit moment is het nog niet mogelijk om u in te schrijven.

MTB Streetrace cup

De organisaties van drie MTB streetraces in Noord-Brabant hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit seizoen samen een klassement met de naam De drie dorpen streetrace.

Help mee! - Vrijwilligers gezocht

Dankzij jou kunnen de mountainbikers hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we geld ophalen voor het goede doel. Meld je aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

De drie dorpen streetrace
Kijk op de contactpagina voor de adressen en contact informatie per evenement.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.